11/04/2011

T/P ?

Viimeaikoina oon viettäny tosi paljon aikaa mun poikaystävän kanssa. Ollaan pelattu pleikka kolmosta ja kaikkia poikien pelejä, kuten GTA ja NHL12. Ollaan juotu kaljaa ja kiroiltu kovaan ääneen. Tämän lisäksi kun olen yksin pelaan tietokoneellani ikivanhaa sota strategiapeliä nimeltä Red Alert 2. Pelattiin sitä isoveikan kanssa pieninä ihan innoissaan ja yllätykseni se toimii paskavistallani suht hyvin.

En ole juuri jaksanut kiharrella hiuksia ja tuntuu että pukeutumiseni on muuttunut poikamaiseen suuntaan vaikka on ne sukkahousut silti visusti pysyneet mukana pukeutumisessani.. Omistan tasan yhdet DrDenim farkut joita käytän hyvin harvakseltaan, eniten niitä tuli käytettyä kesätöissä. Toisinsanoen mulla on aina hame/mekko+ sukkahousut kombonaatio päällä. Olen kuitenkin vähän alkanut himoitsemaan harmaita kivipestyjä (en tiedä onko tää oikea termi) farkkuja tai housuja. Niitä ei meinannut löytyä tietenkään mistään. Löysin sitten hennesistä semmoiset jotka olivat kyllä valitettavasti hieman liian isot. Hintaa niiltä löytyi kuitenkin vain 19,90€ niin ajattelin sitten ostaa ja vaikka syödä sen yhden koon niihin housuihin (NOT).



Kavensin vähän lahkeita ja housut istuvat kuitenkin ihan hyvin ja niistä löytyy ah niin ihana korkea vyötärö. Musta kapea alaosa näyttää hyvältä rennon yläosan kanssa, joten yhdistin noihin pökiin henkkamaukan ison neuleen. Toimii mielestäni!


Asia kuitenkin korjautuu, sovimme ystäväni kanssa että pidetään kunnon tyttöjenilta. Siis tarkoitan että kunnon tyttöilta että jokaikistä poikaa alkaisi oksettaa. Vaaleanpunaista kuoharia, kynsienlakkailua ja pojista puhumista. Seuraavana darra-aamuna katsomme jonkun tyttöjen hömppäleffan. Sounds so good!

Sitä odotellessa punasin huulenikin, oranssiksi

1 kommentti: