11/23/2011

poughkeepsie tapes

Tänään olikin sitten harvinaisen aikainen aamu näin työttömälle. Herätys oli 7.30 ja kirpaisi muuten aikalailla. Syy tähän aikaiseen heräämiseen oli verikokeet (joihin lääkärini ei ollutkaan lähettänyt lähetettä ja blaablaa) joihin en edes mennyt. Jos joudun heräämään aikaisin jonkun syyn takia, takaisin sänkyyn meneminen on mulle vaikeata. Kyllähän se lämmin sänky houkuttelee, mutta jos on vaikka ehtinyt keittää aamukahvit niin se sänkyhän viilenee siinä kovaa vauhtia. Eli olen siis tänään ollut reippaasti hereillä jo noin aikaisin.

Olimme poikakaverini kanssa viikonloppuna aloittaneet katsomaan yhtä elokuvaa nimeltä The Poughkeepsie tapes. Katsoimme 17 minuuttia ja lopetimme sen. Syy? Vtun ahdistava (ja sitäpaitsi katsoimme sitä yöllä..). Päätin siis tuossa klo 9.00 aikoihin että katsonpa nyt sen elokuvan loppuun kun jäi kerta kesken. Se oli virhe.
Elokuva kertoo sarjamurhaajasta joka kuvaa kaikki murhat ja mitä se tekee kaappaamilleen ihmisille =kiduttaa. "Elokuva" ei ollut elokuvamainen, se oli hyvin ns aidosti tehty ja siinä haastateltiin fbi agentteja ym. Lopputekstien alkaessa helpotuin, mutta huomatessani kiitokset haastatteluista ja siitä että lopputeksteissä kerrottiin että kyseinen dokumentti oli omistettu kaikille murhaajan brutaalisti murhaamille henkilöille. Lopputeksteissä ei näkynyt esim. näyttelijöitä. Eli juttu on siis totta? Vuonna 2001 on tosiaan tapahtunut tämmöinen setti ameriikassa? shit.
Joo no kyllä se olo siitä sitte helpottu ku pesi koneen pyykkiä ja leipas suklaakeksit. Toivottavasti ne kammotukset ei vaan tuu mun uniin.

Mutta ei mun tän takia tätä merkintää pitäny kirjottaa. Aluksi tän merkinnän otsikko oli "Loving", mutta se nyt ehkä ei oikein sovi enää tälle otsikoksi, mutta se vois olla väliotsikko.

Otin sitten sen leffan aikana vähän kuvia mun huulipunista, haha.. tää ois niinku: lovin my lipsticks
tää ois: loving xmas lights (in a rahapuu)

joo...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti