11/08/2011

Klaus Haapaniemi

Oon ihaillu suomalaista designia jo jonkun aikaa. Marimekolla on aina ollut ihania kuoseja (unikko kuosi tosin on aivan kamala), ja haaveena onkin ollut sisustaa koti marimekon kankailla sittenkun on oma sellainen. Myös esim. IKEAn kangaskuosit ovat hienoja mielestäni, eli voisin sanoa suoraan että ihailen scandinaavista designia.

Meille on ilmestynyt muutama vuosi sitten Klaus Haapaniemen muki ja siihen kuuluva kulho taikametsä -sarjasta. Tämä mustavalkoinen ihanuus on täydellinen teemuki. Varsinkin kamomilla teelle.


Meiltä löytyy myös Klaus Haapaniemen Juhla Mokalle vuonna 2008 suunnittelema kahvipurnukka, josta pidän myös oikein kovasti.


Valion yksi "maitotölkki designereista" on myös yllätys yllätys Klaus Haapaniemi. Tietenkin juuri se maitotölkki mitä meiltä löytyy aina eli rasvaton maito mistä löytyy kissa.


Huomatessani Klaus Haapaniemen hiipiessä meidän keittiöön aloin tutkia tätä designeria. Löysin lisää hienoja luomuksia häneltä, joita kelpuuttaisin mieluusti paidaksi, kangaskassiksi, tauluksi jne..






































































Eiköhän tässä ole tarpeeksi aihetta alkaa fanittamaan tätä kyseistä designeria. (Joka muuten asuu tällä hetkellä Lontoossa!) Tämä designerihan on kun minulle tehty.

Klaus Haapaniemi mainittu tässä merkinnässä = 6 kertaa

2 kommenttia:

  1. sillo ku asuin kotona ni meilläkii oli tota taikametsä sarjaa paljon, mustavalkosta oli, sit oli punasta ja sinisiä. oisin halunnu ne itelleni mut en yhtää ihmettele et äiti ei antanu niit mulle..... wää . klaus vois suunnitella sulle tatuoinnin. tai mulle! :D vois olla aika cool

    VastaaPoista
  2. Joo mietin just samaa et pitäiskö laittaa Klaussille sähköpostii et suunnittele mun seuraava tatuointi:D Tykkään kyl tosi paljon tosta taikametsä sarjasta, nää mitä meillä on taitaa olla isoveljen mut se ei oo niitä (kai) huolinu ni must tuntuu et omin ne ittelleni

    VastaaPoista