1/24/2012

hyvät joulut näin tammikuussa

Joulumerkintäni on vähän myöhässä, mutta mielummin myöhään kuin ei milloinkaan eikös niin! Joten kuvitelkaahan että tämä merkintä on kirjoitettu reilusti ennen joulua..

Eräs ilta päätin ottaa 4 vuotta vanhan trademarkkini (jos niin voi sanoa) eli labret huulikoruni pois. Otin korun muistaakseni 15 -vuotiaana ja ollut kyllä mieluinen jokavuosi. Koin vain että huulikoruni aika on ollut ja mennyt. En esim. näe itseäni 20vuotiaana huulikorun omistajana.Miksi aloin selittämään tästä?
Noh, olen haaveillut korvaan industrial lävistystä, mutta en ole tarttunut toimeen sillä en halua päähäni liikaa lävistyksiä. Kuitenkin industrial oli aika selväjuttu heti kun olin tuon huulikorun ottanut lopullisesti pois. Kävin ottamassa industrialin itselleni joululahjaksi 23. joulukuuta.





Oli aika vaihtaa industrialiin kuuluva oikea koru ja voilá! Oikea korvani on valmis. (ignore the juurikasvu) Eli venytys 10mm ja industrial. Vasen korva on vielä valitettavat 8mm mutta kyllä ne parimilliä vielä kesään saadaan..

hassu merkintä.

1 kommentti: